Juhlatila Laulumaja Tampere
Panoraamakuva Juhlatila Laulumajasta Tampereella

Esittely       Sijainti       Tilat       Kuvagalleria       Pysäköinti       Lauluryhmät       Hinnasto       Varaus      

Juhlatila Laulumaja Tampereella

Tarvitsetko Tampereelta 40-200 hengen juhlatilaa, jossa on hyvä sijainti ja liikenneyhteydet, ammattimainen pitokeittiö astioineen sekä mahdollisuus tuoda omat tarjoilut? Laulumaja on edullinen ja hyvin toimiva kokous- ja juhlatila Tampereen Kalevassa. Tutustu Laulumajaan, katso varaustilanne ja lähetä yhteydenottopyyntö!

SYNTYMÄPÄIVÄT • HÄÄT • KARONKAT • VALMISTUJAISJUHLAT • MUISTOTILAISUUDET • KOKOUKSET • KOULUTUSTILAISUUDET • YHTIÖKOKOUKSET • KONSERTIT • SUKUKOKOUKSET JA -JUHLAT •

Laulumajan varauskalenteri


< Edellinen kuukausiHeinäkuu 2023Seuraava kuukausi >


vkmatiketopelasu
26     0102
2703040506070809
2810111213141516
2917181920212223
3024252627282930
3131      


Tänään (10.06.2023)

Vapaa
Alustava varaus
Varaus

Juhlatila 

Syntymäpäivä, häät, valmistujaisjuhla tai ka­ronkka. Olipa juhlasi syy mikä hyvänsä, Lau­lumaja tarjoaa mainiot puitteet juhlillesi. Tiloihimme voit tuoda omat tarjoilut ja omat juomat.

Muistotilaisuudet

Laulumaja sijaitsee kävelymatkan päässä Kalevankankaan kappelista ja soveltuu siten hyvin muistotilaisuuksien pitopaikaksi. Laulumajan varusteluun kuuluu 40 virsikirjaa ja virsisävelmistö.

Kaste tai nimenanto

Uuden perheenjäsenen ensimmäinen tär­keä juhla on kastejuhla tai nimenanto, johon koko suku ja ystävät haluavat osallistua.  Lau­lumaja tarjoaa puitteet ja riittävästi tilaa kaikille perhejuhille.

Opiskelijaryhmien juhla- ja iltatilaisuudet

Tilamme toimii sujuvasti opiskelijaryhmien iltatilaisuuksien pitopaikkana. Tila on kätevästi hallittavissa ja yleisimpiin tarpeisiin sopivan kokoinen. Kun ette tarvitse koko väelle istuinpaikkoja, tilaan mahtuu maksimissaan 200 henkeä. Kätevät julkiset liikenneyhteydet ja sijainti keskustan kupeessa palvelevat juhlavieraita.

Kokoukset ja koulutustilaisuudet

Laulumajan salissa pidät kokouksen sujuvas­ti.

Salin AV-tekniikka käsittää:
* mikrofoneja, myös langattomia. tarvittaessa vahvistimia ja muuta äänentoistokalustoa (kysy lisää)
* äänentoistolaitteet (Genelec-äänentoisto, 16 kanavainen mikseri)
* videotykin (HDMI + VGA-liitin)
* bluetooth-vastaanotin, CD- ja DVD -laitteet ja C-kasettisoittimen
* 3 x 2 metrin valko­kankaan
* Langaton internet-yhteys on asiakkaidemme käytössä. (Free Wifi)

Tarjoilutila on jaettavissa kahdeksi pienem­mäksi tilaksi paljeovella. Näin syntyneitä huoneita voidaan käyttää vaikkapa pienryh­mätyöskentelyyn.

Harjoitustila musiikille ja muulle kulttuurille

Akustiikan ja tilojen puolesta Laulumaja on nimensä veroinen, ja toimii usean kuoron harjoitustilana. Vuokraamme tilaa yksittäisiin tai toistuviin harjoitus- ja esiintymistarpeeseen.